Mysimba, køb et lægemiddel til vægttab

Mysimba

 •   Køb din medicin online
 •   Få en lægeordination valideret af læger
 •   Få det leveret til dit hjem inden for 24 timer

Mysimba – Kosttilskud

Før du overvejer at købe Mysimba online i Danmark, skal du læse videre. Et lægemiddel, der ofte ordineres til folk, der kæmper med fedme eller overvægt.

Mysimba – piller til vægttab

Mysimba-piller er blandt de lægemidler, der er tilgængelige til vægttab. Det er et lægemiddel, der ofte ordineres til folk, der kæmper med fedme eller overvægt og også har en anden tilstand. Vi opfordrer dig til at læse de mest afgørende detaljer om, hvordan du tager medicinen, dets resultater og mulige bivirkninger.

Nyttige tips til at købe Mysimba online i Danmark

Kontakt altid en læge, før du bruger Mysimba tabletter. Den forlængede frigivelse af lægemidlet gør det nyttigt til behandling af fedme. Det er en kombineret medicin, der indeholder to aktive ingredienser.

Målgruppen for Mysimba er voksne patienter, der kæmper med fedme eller overvægt. Lægemidlet administreres til personer, der er overvægtige og har en eller flere fedmerelaterede tilstande, herunder, men ikke begrænset til:

 • reversibel hypertension
 • Type 2-diabetes
 • dyslipidæmi

Brug af medicin og BMI (body mass index). Hvad har du brug for at vide?

Patienter, hvis BMI er lig med eller større end 27 kg/m2, og som er overvægtige, behandles med lægemidlet. Det er vigtigt at huske på, at Mysimba tages som supplement til en sund kost og fysioterapi. Efter 16 ugers indtagelse af Mysimba bør der vise sig betydelige virkninger. Patienterne bør tabe mindst 5% af deres oprindelige vægt. Hvis de ønskede resultater ikke opnås, skal lægemidlet stoppes, og en læge skal kontaktes for at overveje en anden behandling.

Mysimba

Ingredienser i formuleringen, herunder aktive ingredienser og hjælpestoffer

Mysimba har to aktive hovedingredienser. En tablet af lægemidlet indeholder 8 mg naltrexonhydrochlorid og 90 mg bupropionhydrochlorid, svarende til 78 mg bupropion (svarende til 7,2 mg naltrexon).

Hjælpestoffer anvendt i formuleringen omfatter hydroxypropylcellulose, mikrokrystallinsk cellulose, lactosemonohydrat, vandfri lactose, cysteinhydrochlorid, magnesiumstearat, crospovidon, hypromellose, edetatdinatrium, indigotin aluminium lake og kolloid silica.

Tabletovertrækket består af titandioxid, polyvinylalkohol, macrogol, indigotin aluminium lake og talkum.

Piller med forlænget udløsning kaldet Mysimba. Hvordan virker de?

Lægemidlet har en primær effekt. De aktive ingredienser i præparatet interagerer med hinanden og hæmmer visse neurokemiske systemer. Disse er ansvarlige for sultfornemmelsen. Selvom den specifikke karakter af interaktionerne mellem de aktive ingredienser endnu ikke er blevet fastslået, er det en stærk allieret i kampen mod fedme. Både den mesolimbiske region og den buede kerne i hypothalamus påvirkes af stoffets aktive ingredienser.

Lægemidlet tilskynder patienten til at udøve større kontrol over den mængde mad, han indtager, og den energi, han bruger.

Mysimba er et receptpligtigt lægemiddel, der er tilgængeligt

Dette lægemiddel fås kun på recept og er ikke dækket af forsikringen. Det betyder, at patienter er ansvarlige for at dække de fulde omkostninger. Du kan købe Mysimba receptpligtige tabletter fra ethvert apotek, der har tilstrækkeligt lager.

På vores hjemmeside kan patienter bruge online-recept-tjenesten og med succes få en medicinsk konsultation på afstand. Hvis lægen beslutter, at dette er den bedste løsning, vil han eller hun give en elektronisk recept til køb af medicinen og vil specificere, hvordan Mysimba sikkert kan købes online i Danmark.

Hvordan skal jeg bruge Mysimba slankepiller?

Kroppen skal være klar, før du køber Mysimba uden recept. Det tager ca. 4 uger at akklimatisere sig. Dosis øges gradvist i denne periode. Den præcise dosis for hver uges behandling i tilvænningsfasen er angivet nedenfor:

 • Første uge : Tag 1 tablet hver morgen.
 • I løbet af den anden ugetag to piller om dagen – en om morgenen og en om aftenen
 • Tredje uge : Tre piller om dagen, to om morgenen og en om aftenen.
 • Fjerde uge: Tag fire piller om dagen, to om morgenen og to om aftenen.

Den maksimale daglige dosis blev indtaget af kroppen i løbet af den fjerde uge. I de følgende uger tages 4 piller hver dag. Hvis en pille glemmes under behandlingen, skal kuren følges som planlagt, og lægemidlet skal ikke tages ud over det anbefalede tidspunkt. Medicinen indtages oralt med vand. Det må kun tages af personer på 18 år eller derover. Pillerne må under ingen omstændigheder tygges eller bides i.

Hvor længe skal Mysimba slankepillebehandling vare?

Det anbefales, at du bruger Mysimba-piller med forlænget udløsning i mindst 16 uger. Din læge bør evaluere behandlingens succes efter denne periode og foreslå andre vægttabsforanstaltninger.

Kontraindikationer for brug af lægemidlet Mysimba

På grund af dets sammensætning og virkninger bør Mysimba ikke tages under specifikke omstændigheder. Folk, der er allergiske over for et af hjælpestofferne eller over for den aktive ingrediens i lægemiddelformlen, kan naturligvis ikke bruge det.

Derudover anbefales brugen af Mysimba ikke i følgende grupper af mennesker:

 • patienter med ukontrolleret hypertension
 • der lider af en svulst i centralnervesystemet
 • lider af epileptiske anfald
 • efter abrupt alkoholabstinens
 • en person, der lider af bipolar affektiv sindslidelse
 • er afhængig af visse medikamenter
 • med eksisterende eller aktuelle lidelser som anorexia nervosa og psykomotorisk frådseri
 • langvarig afhængighed af opiater
 • kontinuerlig brug af opioidagonister eller opioider
 • efter brat tilbagetrækning fra opiater
 • personer, der lider af alvorlig leversygdom
 • under amning eller graviditet

Er det sikkert for personer over 65 år at købe Mysimba online?

Brugen af medicin som Mysimba hos voksne over 65 år bør forudgås af en komplet medicinsk historie. Derudover bør der udvises ekstra forsigtighed. For det andet kan Mysimba bruges til sikkert at hjælpe med vægtreduktion. Det er ikke tilrådeligt at tage lægemidlet til personer over 75 år.

Kan Mysimba tages under graviditet og amning?

Brug af Mysimba er forbudt under graviditet og amning. Desuden må det ikke administreres til kvinder, der forsøger at blive gravide. Bivirkninger på reproduktionen er ikke blevet helt udelukket i de seneste kliniske forsøg. Derfor er det patientens pligt at informere sin læge, hvis hun venter eller forsøger at blive gravid.

Kvinder, der ammer, bør også informere deres læge. Ingredienserne i lægemidlet kan gå over i modermælken hos den ammende mor og have en negativ indvirkning på spædbarnet. Bivirkninger kan opstå som følge af brug af medicin i modstrid med lægens råd.

Alkohol og Mysimba

Risikoen for neuropsykiatriske bivirkninger øges, når bupropion anvendes sammen med alkohol. Det reducerer også patientens tolerance over for alkohol. Under hele behandlingsforløbet skal alkoholforbruget derfor stoppes helt eller reduceres kraftigt.

Lægemiddelinteraktioner, der involverer Mysimba

Det er vigtigt at informere din læge, hvis du tager anden medicin. Nogle af dem kan interagere med Mysimba. Malariamedicin, lægemidler til behandling af depression og lægemidler til behandling af afhængighed er blot nogle af de lægemidler, der interagerer med Mysimba (for eksempel ved behandling af alkoholisme).

Potentielle bivirkninger

Medicin, der bruges til at reducere vægten, kan have uønskede bivirkninger. For at sikre lægemidlets sikkerhed bør brugen af ethvert medicinsk stof diskuteres med den læge, der behandler dig. Dette gælder også for Mysimba. De mest typiske bivirkninger efter brug er som følger:

 • mavepine
 • sygdomme i fordøjelsessystemet, såsom, men ikke begrænset til: diarré, forstoppelse og kvalme
 • svimmelhed
 • Søvnløshed
 • angst
 • led- eller muskelsmerter
 • forekomst af episoder med psykisk sygdom
 • nedsat appetit
 • Feber
 • Ubalance

Kontakt straks din læge, hvis du oplever nogen af disse symptomer. Det er vigtigt, at du søger lægefaglig rådgivning, f.eks. via online chat, da bekymrende symptomer kan betyde, at du skal stoppe med at tage medicinen så hurtigt som muligt. Indlægssedlen indeholder fuld information om virkninger og bivirkninger af medicinen.

Vægtreduktion skal have flere facetter.

En patients evne til at tabe sig med succes afhænger selvfølgelig af en række variabler. Nøglefaktorer omfatter patientens motivationsniveau, overholdelse af en kaloriefattig diæt og mængden af aktivitet. Medicinsk støtte til disse foranstaltninger kan med succes hjælpe med vægttab og samtidig begrænse vægtøgning.

Online recept på Mysimba

Mysimba er et lægemiddel, der kan anbefales under en fjernkonsultation via telefon eller online. Patienter kan derfor gøre effektiv brug af online-receptservice til at hjælpe dem med at bekæmpe overvægt og fedme. Patienterne kan spare en masse tid ved at bruge en nem løsning som at bestille recepter online. Det eneste, de skal gøre, er at bestille tid til en virtuel lægekonsultation, så de ikke behøver at møde op på et fast sted.

Under lægekonsultationen skal patienten informere lægen om enhver tilstand, der ville gøre brugen af Mysimba extended-release tablet kontraindiceret. Lægen udarbejder en elektronisk recept, som kan indløses på ethvert apotek, hvis han eller hun finder det nødvendigt. Det er et praktisk dokument, der giver dig mulighed for at købe forskellige varer, herunder lægemidlet Mysimba til behandling af vægttab og fedme.

Elektroniske recepter – hvor er de?

Gyldigheden af en e-recept er den samme som for en recept, der er indhentet under en konsultation på et fast sted. Alle e-recepter (også dem, der er skrevet tidligere) er tilgængelige på hver internetpatientkonto. Dette sikrer, at kundernes e-recepter, der er udfyldt ved hjælp af online-recepttjenesten, ikke går tabt.

Vigtigt

Patienter bør tale med deres læge, hvis de oplever bivirkninger eller dårlige vægttabsresultater. Det er vigtigt at bruge medicin sikkert. Vores fagfolk er konstant bekymrede for vores patienters sundhed og sikkerhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *