Køb Wegovy online til vægttab ✔️ Uden recept

Wegovy

Wegovy injektioner: hvad er det?

Før du overvejer at købe Wegovy online i Danmark, skal du læse videre. Voksne, der lider af fedme, kan få gavn af Wegovy-indsprøjtninger, som kan hjælpe dig med at tabe 15 e af din oprindelige vægt. Du behøver kun at give injektionerne en gang om ugen, da hver enkelt er placeret i en praktisk engangspen, hvilket gør den nem at bruge. At købe Wegovy online i Danmark kan være den løsning, du har brug for til at nå dine mål for vægttab, hvis du har et BMI på 30 eller derover og har fundet ud af, at tidligere vægttabsbehandlinger ikke har fungeret for dig.

Hvordan bruger jeg Wegovy til at tabe mig?

Hver engangspen skal bruges én gang, før den bortskaffes korrekt, når du bruger Wegovy én gang om ugen. Sørg for at vaske dine hænder, før du injicerer denne vægttabsmedicin, kontroller, at pennen ikke er beskadiget, og at udløbsdatoen ikke er overskredet, og rengør derefter injektionsstedet med en spritserviet eller sæbe og vand.

For at begynde injektionen skal du fjerne hætten fra pennen for at blotte nåledækslet og skubbe den blottede ende af pennen fast mod din hud. Hver injektion tager mellem 5 og 10 sekunder, og du vil høre et klik i starten og et andet i slutningen.

Når den gule bjælke holder op med at bevæge sig, er injektionen færdig, og du kan forsigtigt fjerne pennen fra din hud. Behold pennen i hånden, indtil den gule bjælke er holdt op med at bevæge sig.

Det er helt normalt at se lidt blod, der hvor du har injiceret pennen, tryk forsigtigt på området med vat eller et stykke gaze for at stoppe blødningen og rense det op. Når du har brugt pennen én gang, skal den omhyggeligt smides ud i en beholder til spidse og skarpe genstande.

Hvor skal jeg administrere denne medicin?

Når du har købt Wegovy uden recept, har du flere mulige injektionssteder, og din læge kan foreslå et. Disse steder omfatter

 • dine øvre ben
 • nedre del af maven
 • dine skuldre

Når du bruger denne behandling, kan du injicere på det samme sted, men du skal sørge for at variere, hvor du placerer nålen hver gang. Undgå at røre ved ødelagt, øm, rød, forslået eller på anden måde skadet hud.

Hvor meget skal jeg tage?

Wegovy startes normalt med den laveste dosis (ca. 0,25 mg pr. uge) og øges gradvist over tid. Din dosis vil generelt blive gennemgået af dit medicinske team hver fjerde uge og øget en gang om måneden, indtil du tager den maksimale mængde på 2,4 mg om ugen. Det vigtigste er at opretholde en åben kommunikation med din læge og resten af dit medicinske team, og at du nøje følger alle de doseringsanbefalinger, de kommer med.

Hvordan hjælper semaglutid med vægttab?

Hovedkomponenten i Wegovy er semaglutid, som tilhører en klasse af lægemidler, der kaldes GLP-1-receptoragonister. Det betyder, at det virker ved at hjælpe dig med at kontrollere din appetit og reducere sult og trang. Det hjælper med at øge syntesen af hormonet insulin i bugspytkirtlen og mindske produktionen af hormonet glukagon.

Denne kombination gør det muligt for kroppen at absorbere glukose langsommere, så du føler dig mere mæt efter et måltid og holder dig mæt i længere tid. Wegovy-injektioner hjælper dig med at følge en kaloriefattig diæt ved at reducere din appetit, hvilket naturligt letter vægttabet.

Hvor lang tid tager det, før disse vægttabsinjektioner begynder at virke?

Selvom Wegovy-injektionerne begynder at virke med det samme i din krop, vil kiloene ikke smelte med det samme. Ifølge kliniske undersøgelser taber patienter, der behandles med Wegovy, typisk 15 e af deres oprindelige vægt i løbet af behandlingen, men hvor hurtigt det sker, afhænger af, hvor mange kalorier du indtager hver dag. at købe Wegovy uden recept hjælper med at regulere appetitten og reducere trangen til usunde fødevarer, hvilket gør det lettere for dig at følge den kaloriefattige diæt, du har brug for for at tabe dig. Du kan bruge dette tal som en generel retningslinje, når du tænker på dine vægttabsmål, da et sundt vægttab ofte anses for at være 1-2 pund om ugen.

Hvorfor har I brug for mit BMI?

Kun personer med et BMI (body mass index) på 30 eller mere, eller dem med vægtrelaterede medicinske tilstande, eller dem med et BMI på 27 eller mere, bør købe Wegovy online i Danmark. Hvis du begynder at købe Wegovy uden recept, når dit BMI er lavere, risikerer du at tabe dig for meget og blive undervægtig, hvilket kan forværre visse medicinske problemer. Brug en lommeregner og indtast din nuværende højde og vægt for at finde ud af dit BMI, et BMI på 18,5 til 24,9 betragtes normalt som sundt.

Svarer Wegovy til Ozempic?

Wegovy og Ozempic er to lægemidler med forskellige anvendelser af den samme aktive ingrediens. De produceres begge af Novo Nordisk, som i øjeblikket kontrollerer patentet for begge lægemidler. Hvis du har type 2-diabetes, kan du tage Ozempic alene eller i kombination med andre lægemidler som insulin eller metformin for at hjælpe med at regulere dit blodsukkerniveau.

Disse lægemidler virker på samme måde, da de begge indeholder semaglutid, men det betyder ikke, at du kan tage dem i flæng. Wegovy gives ofte i større doser end Ozempic. Hvis du i øjeblikket tager Ozempic for din type 2-diabetes, må du derfor ikke tage Wegovy, da det kan føre til en overdosis af den aktive ingrediens.

Hvad er forskellen mellem Wegovy og Saxenda?

Saxenda er et andet mærke af slankepiller, der er meget sammenlignelige med Wegovy. Selvom de bruger forskellige aktive ingredienser og har forskellige doseringer, virker de på samme måde. Liraglutid, den aktive ingrediens i Saxenda, tilhører den samme klasse af lægemidler som semaglutid – GLP-1-receptoragonisterne. Wegovy skal kun injiceres en gang om ugen, mens Saxenda kræver daglige injektioner.

Wegovy forpligter dig ikke til at gøre noget, da hver pen kun bruges én gang, i modsætning til Saxenda-penne, som kræver, at du manuelt justerer din dosis og indsætter en ny nål for hver dosis. Den sidste vigtige forskel er, at kliniske studier har vist, at Wegovy er meget mere effektiv end Saxenda. I de 12 uger, der følger efter den maksimale dosis af Saxenda, kan du tabe 5 e af din oprindelige vægt, men kliniske undersøgelser af Wegovy har vist, at folk i gennemsnit taber sig 15 e af deres oprindelige vægt.

Kan jeg tage min sædvanlige medicin samtidig med disse vægttabsinjektioner?

Ved din konsultation for Wegovy skal du fortælle din læge, hvis du tager anden medicin, herunder naturlægemidler og medicin købt uden recept. Kombination af visse lægemidler kan have uønskede bivirkninger eller reducere virkningen af din recept. Hvis du i øjeblikket tager noget bestemt, skal du huske at fortælle det til din læge:

 • Antikoagulantia, også kaldet blodfortyndende medicin, omfatter warfarin.
 • Da dit blodsukkerniveau skal overvåges regelmæssigt, kan det være nødvendigt, at din læge justerer din insulindosis.
 • Enhver anden vægttabsmedicin

Kan jeg bruge dette produkt, hvis jeg ammer eller er gravid?

Wegovy bør ikke anvendes under graviditet eller amning, da det endnu ikke vides, hvordan semaglutid i dette lægemiddel vil påvirke fostrets udvikling, eller om det vil gå over i modermælken. Mange gravide kvinder oplever vægtøgning, men hvis du er bekymret for din vægtøgning, så tal med din læge eller andet sundhedspersonale og bed om deres råd. De kan hjælpe dig med at finde årsagen til din vægtøgning (f.eks. om det skyldes trang eller hormonelle forandringer) og hjælpe dig med at træffe livsstilsbeslutninger, der kan hjælpe dig med at opnå og opretholde en sund vægt.

Må jeg drikke alkoholiske drikke under behandlingen?

Du kan godt drikke alkohol, mens du tager Wegovy, det bør ikke påvirke den måde, medicinen virker på. For at hjælpe dig med at holde dig hydreret råder vi dig altid til at drikke med måde og forsøge at skifte alkoholiske drikke ud med glas vand eller en anden alkoholfri drik. Du skal også være opmærksom på antallet af kalorier i alkoholiske drikke. Hvis du drikker for meget alkohol, kan det hæmme dine bestræbelser på at tabe dig, da det øger dit kalorieindtag, som generelt er meget højere, end du måske tror for alkoholiske drikke.

Er det nødvendigt med ekstra nåle til Wegovy-penne?

I modsætning til Saxenda kræver Wegovy-penne ikke udskiftning af nåle efter hver brug. Det skyldes, at Wegovy-penne er til engangsbrug, hvilket betyder, at du ikke behøver at måle en dosis manuelt eller bekymre dig om at sætte en ny nål i din pen. En af grundene til, at folk vælger denne behandling frem for Saxenda, er, at du ikke selv behøver at bekymre dig om dosering eller nåle, hvilket forenkler hele proceduren.

Leveres dette produkt med en beholder til spidse genstande?

Ja, vi kan forsyne dig med beholdere til spidse og skarpe genstande, så du kan bortskaffe dine Wegovy-penne korrekt. Efter din aftale med en af vores specifikationsansvarlige vil du have mulighed for at tilføje en beholder til skarpe genstande til dit køb. Afhængigt af mængden af dit køb kan vi muligvis give dig en gratis affaldsspand, men der kan være et gebyr for mindre ordrer. Når du har en affaldsspand til skarpe genstande, skal du kontakte din kommune for at arrangere afhentning og sikker bortskaffelse af indholdet, når spanden er fuld.

Hvornår må jeg ikke tage vægttabsinjektioner?

Børn og unge under 18 år bør ikke købe Wegovy-penne uden recept i Danmark. Hvis du har en reaktion på semaglutid eller andre af de nævnte stoffer, skal du undgå at bruge denne medicin. Hvis du eller et medlem af din familie nogensinde har haft multipelt endokrint neoplasiasyndrom type II eller medullært thyroideakarcinom (MTC), to tilstande, der påvirker det endokrine system, bør du ikke tage denne behandling (MEN 2). Ved din aftale skal du fortælle din læge, hvis du har :

 • nyreproblemer
 • problemer med bugspytkirtlen
 • selvmordstanker, depression eller andre psykiske problemer
 • type 2-diabetes

Er der nogen negative virkninger af semaglutid?

Selvom ikke alle oplever dem, kan semaglutid have negative virkninger som enhver anden medicin. Semaglutid bør ikke anvendes, hvis du udvikler nogen af følgende alvorlige bivirkninger, og du bør straks søge lægehjælp:

 • Diabeteskomplikationer relateret til retinopati kan manifestere sig som symptomer som synsforandringer og andre øjenproblemer.
 • Patienter med type 2-diabetes har øget risiko for hypoglykæmi, hvilket kan føre til symptomer som svimmelhed eller vertigo, samt svedtendens, rysten, synsforstyrrelser, sløret tale osv.
 • Symptomer på betændelse i bugspytkirtlen omfatter ulideligt ubehag i ryggen og maven, som ikke forsvinder.
 • Symptomer, der indikerer en alvorlig allergisk reaktion, såsom hvæsende vejrtrækning, nældefeber eller åndedræts- eller synkebesvær samt hævelse af øjne, ansigt, læber, tunge eller hals,
 • galdeblæreproblemer, der viser sig ved ubehag i den øvre del af maven, gulsot (gulfarvning af hud eller øjne), feber og lerfarvet afføring.
 • nyresvigt eller problemer med nyrerne, især hos personer, der allerede har nyreproblemer
 • Øget hjertefrekvens – hvis dit hjerte løber løbsk eller banker i brystet i flere minutter, skal du straks kontakte en læge.
 • Selvmordstanker eller depressive tanker. Hvis dit mentale helbred eller humør ændrer sig, mens du tager denne medicin, skal du være opmærksom på dette og straks fortælle din læge, hvis du har nogen bekymringer.

Du kan også opleve følgende almindelige bivirkninger fra Wegovy:

 • Følelsen af ubehag går normalt over med tiden.
 • Hypoglykæmi, med tegn som koldsved, kølig bleg hud, hovedpine, hurtig puls, følelse af svaghed eller sult, synsforandringer, svaghed eller døsighed, rastløshed, angst, forvirring, koncentrationsbesvær eller rysten.
 • Fordøjelsesbesvær
 • Mavesmerter, utilpashed eller kvalme er nogle af symptomerne på gastritis, en betændelse i maven.
 • fordøjelsesbesvær eller halsbrand
 • mavesmerter
 • Oppustethed
 • Forstoppelse (manglende evne til at lade vandet) (manglende evne til at lade vandet)
 • Prutter, bøvser eller begge dele
 • Pletter af galde
 • Svimmelhed
 • Træthed
 • Vægttab
 • nedsat appetit
 • en stigning i bugspytkirtelenzymer, især amylase og lipase

Hvis du oplever disse eller andre bivirkninger, skal du tale med din læge eller apoteker så hurtigt som muligt. Se venligst den patientinformation, der følger med din behandling, for en komplet liste over mulige bivirkninger.

Skal jeg have recept på Wegovy?

Wegovy kræver recept. For at bestille tid skal du klikke på ikonet øverst på denne side for at gå til deres hjemmeside. Der finder du et kort spørgeskema, som vores sundhedspersonale har lavet for bedre at forstå dine medicinske behov. Eksperterne vil vurdere dine svar på deres spørgsmål og udstede en recept på den behandling, de mener vil være mest gavnlig for dig, ligesom en personlig aftale med din læge. Derefter kan du betale for din recept, og de vil sende den til dig med det samme og diskret.

Sådan skal du opbevare dette produkt

Wegovy-penne skal opbevares i køleskabet ved mellem 2 og 8 grader C. Undgå at fryse dem. En pen med hætte kan opbevares ved stuetemperatur (under 30 grader C) i op til 28 dage, hvis det er nødvendigt. Opbevar den originale æske på et mørkt sted. Når du har brugt din pen, skal den bortskaffes korrekt i en beholder til spidse og skarpe genstande.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *