Køb Xenical for at tabe dig?

Køb Xenical for at tabe dig?

Før du overvejer at købe Xenical online i Danmark, skal du læse videre. En daglig medicin kaldet Xenical bruges til at behandle fedme. Det foretrækkes af læger, fordi det er yderst effektivt, når det kombineres med kost- og fysiske justeringer af patientens livsstil. Den aktive ingrediens i præparatet er orlistat, danner grundlaget for dets aktivitet.

Hvis patienten fortsætter behandlingen, kan lægemidlet også modtages via en medicinsk fjernkonsultation eller en online recept. Hvad er Xenical helt præcist, hvordan virker det, hvad er dets ingredienser, og hvilke bivirkninger kan det have? Lad os finde ud af det.

Hvad er Xenical egentlig?

Patienter, der lider af fedme, behandles med lægemidlet Xenical. Orlistat, den aktive ingrediens i Xenical, er klassificeret som en hæmmer af lipaser, der produceres i fordøjelsessystemet. Det er kun voksne, der må tage denne medicin. Lægemidlet virker ud fra den teori, at det kan forhindre os i at optage op til en tredjedel af det fedt, vi får fra vores måltider. Det gør det muligt for folk, der lider af fedme, at tabe sig ordentligt.

Lægemidlet kommer i kapselform og indeholder 120 milligram orlistat hver. Apoteket sælger pakninger med Xenical 120 mg som følger:

 • 84 piller
 • 42 piller
 • 21 tabletter

Virkninger af Xenical

Lægemidlet Orlistat, som er en ingrediens i lipaser, som er enzymer i fordøjelsessystemet, interagerer med dem. Når det blandes med dem, bremser kemikaliet ikke kun optagelsen af fedt, men forhindrer også visse fedtstoffer i måltiderne i at blive nedbrudt. Resultatet er, at de ikke fordøjes af kroppen, men i stedet efterlades i en ufordøjet tilstand. En lidt kaloriefattig kost og præparatet fungerer godt sammen.

Bemærk, at patienten skal inkludere fedt i sin kost, for at medicinen er effektiv. Behandlingen virker ikke automatisk, hvis kosten ikke indeholder fedt. Derfor bør dosis springes over, hvis kosten ikke indeholder fedt.

Ingredienser i Xenical

Den aktive ingrediens orlistat er det, der udgør størstedelen af lægemidlet Xenical. Det er doseret til 120 milligram pr. kapsel. Formuleringen indeholder også natriumsalt, mikrokrystallinsk cellulose, talkum, natriumlaurylsulfat, povidon og stivelsesglycolat som yderligere komponenter. Gelatine, titandioxid, indigocarmin og spiselig tryksværte udgør kapslens ydre skal.

Dosering

Den ordinerende læge beslutter fra sag til sag, præcis hvordan patienten skal behandles, herunder dosis af Xenical. Patienterne bør følge disse anbefalinger. En ændring i dosisregimet kan være nødvendig under visse omstændigheder, men denne beslutning bør også træffes i direkte samråd med lægen.

Patienten tager til sidst den ordinerede dosis. Xenical tages normalt tre gange om dagen, 120 mg efter hvert større måltid. Lægemidlet administreres enten før eller inden for en time efter måltidet. Præparatet bør ikke gives nu, hvis patienten ikke spiser et måltid. Der indtages vand, når pillen sluges.

Det er vigtigt at huske på, at medicin alene ikke er alt. At følge den foreslåede diæt er også afgørende, når man køber Xenical uden recept i Danmark. Det er kun med denne blanding, at præparatet vil have de ønskede resultater. Kosten skal være rig på frisk frugt og grøntsager og forholdsvis beskeden i kalorier.

Den bedste løsning ville være en kost, hvor fedt udgør omkring 30% af kalorierne. Det er tilrådeligt at konsultere en professionel ernæringsekspert om dette emne. De tre hovedmåltider, som Xenical indtages sammen med, bør fordele det daglige fedtindtag jævnt.

Evaluering af behandlingseffekt

Medicinske tests udføres, mens man tager Xenical på grund af dets virkninger. Lægen kan foreslå en ændring af behandlingen, hvis indtagelse af Xenical i 12 uger i forbindelse med en diæt ikke resulterer i en reduktion på mindst 5% i kropsvægt.

Overdosering

Mange eksperter har udtalt sig om stoffets sikkerhed, og kliniske forsøg har varet i op til fire år. Der er derfor ingen grund til, at Xenical ikke skulle kunne bruges bredt til behandling af fedme. Du bør straks ringe til eller konsultere din læge, hvis du tager medicinen i en højere dosis end anbefalet. Nogle gange kan det være nødvendigt, at din læge giver dig eksperthjælp. Hvis en anden person tager medicinen, skal du følge de samme trin.

Misbrug af medicinen kan bringe dit liv eller helbred i fare, så følg din læges råd. Undgå at dele din Xenical med andre. Dette er på grund af risikoen for skadelige bivirkninger.

De vigtigste grunde til at bruge Xenical. Personer, hvis kropsmasseindeks (BMI) er større end 30, bør behandles for fedme.

Behandling af fedme er den vigtigste indikation for Xenical. Når en persons BMI er over 30, betragtes deres tilstand som fedme, og i så fald bruges lægemidlet. Derudover anbefales det at købe Xenical online i Danmark til behandling af overvægtige personer, hvis BMI er større end 28. Både mænd og kvinder rådes til at bruge det. En kaloriefattig diæt er nødvendig for at få mest muligt ud af lægemidlet.

Kontraindikationer for brug af Xenical til behandling af vægttab

Lægemidlet bør ikke gives til børn eller unge under 18 år, da det kun er beregnet til voksne. Følgende personer bør ikke tage Xenical:

 • mens du ammer
 • lider af leversygdom, især galdevejsstase
 • kolestase
 • Overfølsomhed over for det aktive stof i Xenical eller over for et af de andre indholdsstoffer
 • Personer, der ikke optager nok næringsstoffer fra deres mave-tarmkanal (kronisk malabsorptionssyndrom).
Forholdsregler og advarsler. Ikke kun mennesker med type 2-diabetes

Når man køber Xenical online i Danmark til personer med type 2-diabetes, som også tager lægemidlet acarbose, skal man være særlig forsigtig. Hvis der udvikles alvorlig diarré hos kvinder, der tager hormonel prævention, anbefales en anden form for prævention. Diarré kan være en bivirkning, som reducerer sandsynligheden for graviditet.

Patienter i behandling for hyperkolesterolæmi bør også være forsigtige. Dosis af den medicin, der tages på det tidspunkt, kan ændres, hvis Xenical bruges, men lægen vil beslutte i hver situation.

Mulige bivirkninger af Xenical

At tage Xenical indebærer den samme risiko for bivirkninger som anden medicin. Når en patient ikke følger lægens råd, øges risikoen for bivirkninger. Potentielle negative konsekvenser inkluderer :

 • Slappe pletter
 • et lavere kostindtag af fedtopløselige vitaminer, som skal suppleres med tilskud
 • et større antal afføringer
 • utæt tarm
 • fedtet eller olieret afføring
 • Tandsygdom
 • Diarré
 • fordøjelsesbesvær
 • træthed
 • uregelmæssig menstruationscyklus
 • lavere blodsukker (kun hos visse patienter med type 2-diabetes)

Sørg for straks at fortælle din læge, hvis der opstår bivirkninger under behandlingen. Nogle symptomer skal muligvis behandles af en læge. Din læge bør også konsulteres, hvis der opstår uventede bivirkninger.

Potentielle lægemiddelinteraktioner mellem Xenical og andre lægemidler

Andre lægemidler og Xenical interagerer ofte med hinanden. Absorptionen af antiepileptiske lægemidler kan nedsættes ved brug af dem. Forekomsten af epileptiske anfald kan være en af virkningerne af en sådan interaktion. Det er vigtigt at informere den behandlende læge om eventuelle ændringer i denne henseende.

Hvis du tager antikoagulantia, bør du også informere din læge. De kan blive påvirket af at købe Xenical uden recept. Ciclosporin og Orlistat bør ikke bruges på samme tid, da det kan øge risikoen for alvorlige bivirkninger. Læger bør minimere denne risiko. Det er afgørende at holde øje med ciclosporinkoncentrationerne, hvis lægemidlerne skal tages samtidig.

Der henvises til producentens indlægsseddel for en komplet liste over lægemidler, som Xenical interagerer med. Det er også tilrådeligt at konsultere din læge.

Krydser Xenical moderkagen? Hvad med fødslen?

Nyere forskning udelukker ikke muligheden for, at Xenical passerer over i modermælken. Derfor bør det ikke bruges af kvinder, der ammer, eller som er i gang med at amme. Derudover bør gravide kvinder ikke bruge produktet.

Der har ikke været rapporter om, at Xenical har forringet en patients evne til at køre bil.

Online recept på Xenical

Hvis du beslutter dig for at fortsætte med at købe Xenical uden recept i Danmark til din fedme, kan fjernkonsultation bruges til at oprette en elektronisk recept, der giver dig mulighed for at købe en anden dosis af lægemidlet. Du kan opretholde kontinuitet i behandlingen, hvilket er afgørende for dens effektivitet, ved hjælp af en online recept.

For at drage fordel af denne service skal du vælge det rigtige præparat og udfylde et medicinsk dokument. Giv lægen alle de relevante oplysninger på det tidspunkt, så han eller hun kan beslutte, om en e-recept er nødvendig. Recepten skal derefter købes online, og du skal så vente på at høre tilbage. Nogle gange tager det kun 15 minutter.

Patientkomfort og -sikkerhed

Patientsikkerhed er altid vores primære bekymring. Lægen vil omhyggeligt gennemgå patientens sygehistorie, før han overvejer anmodningen. Hvis han beslutter, at lægemidlet er egnet, vil han udstede en elektronisk recept, der kan bruges til at købe lægemidlet. Patienten vil modtage et firecifret nummer via SMS eller e-mail.

Fordi du kan sikre, at din behandling fortsætter, uden at du behøver at forlade dit hjem, er online-recepter en praktisk mulighed. Det betyder, at du ikke behøver at besøge en fast lægeklinik. En anden vigtig fordel er vores fokus på hurtig patientbehandling.

Elektronisk recept, der kan indløses på et apotek efter eget valg

Du kan få en elektronisk recept på et lægemiddel efter eget valg ved hjælp af vores online receptservice. Du kan udfylde de elektroniske dokumenter korrekt på apoteket efter eget valg takket være denne enkle og sikre tilgang. For personer, der er syge eller har nedsat mobilitet, kan elektroniske recepter også udfyldes af medlemmer af patientens familie. Vi opfordrer dig varmt til at drage fordel af vores topmoderne medicinske fjernkonsultationstjeneste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *